Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600
ECI slut – ny underskriftindsamling er startet | STOP-TTIP
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Efter et år med masser af aktioner kan vi nu slutte af med over 3,2 mio. underskrifter til borgerinitiativet ECI. 23 lande har nået deres landekvote! Intet andet borgerinitiativ har nogensinde fået så mange underskrifter.

Læs vores pressemeddelelse her:

Succes for “Stop TTIP”: 3.263.920 underskrifter!

Symbolsk overrækkelse i Bruxelles / Alliancen forlanger politisk implementering

Bruxelles, den 7. oktober 2015 – Tidligere i dag har det selv-organiserede europæiske borgerinitiativ (ECI) Stop TTIP på symbolsk vis afleveret 3,2 millioner underskrifter til Europa-Kommissionen i hovedkvarteret i Bruxelles. Stop TTIP-aktivister fra hele Europa lagde kilovis papirark med Stop TTIP ECI-underskrifter i den ene vægtskål på en gigantisk vægt – indtil det punkt, hvor borgernes stemmer opvejede Big business-interesser, symboliseret af sandsække placeret i den anden vægtskål. ”Let’s TTIP the scales” (lad os T-TIPPE vægten) var mottoet for aktionen.

”Stop TTIP har indsamlet flere underskrifter end noget andet Europæisk Borgerinitiativ hidtil – vi kræver, at Europa-Kommissionen lytter til protesterne mod CETA og TTIP. Vi ønsker, at TTIP forhandlinger stoppes, og at ratificeringen af ​​CETA afvises,” siger Michael Efler, medlem af Stop TTIP’s borgerkomité.

”Inden for et år har tre gange så mange mennesker som dem, der kræves, for at et borgerinitiativ har gyldighed ifølge EU-reglerne, underskrevet vores Stop TTIP-anmodning. Vi oversteg den nødvendige kvote på syv lande og fik det nødvendige antal underskrifter i hele 23 medlemslande. Mere end 500 organisationer fra hele EU er en del af Stop TTIP ECI, ”tilføjer Susan George fra Stop TTIP’s borgerkomité. ”Dette utrolige resultat viser, hvor stærkt modstanden mod TTIP og CETA er vokset i hele Europa. Hvis EU-institutionerne overhovedet kerer sig om demokrati, skal de afholde en høring i Parlamentet, og Kommissionen skal træffe foranstaltninger til at stoppe begge traktater.”

Det selvorganiserede Stop TTIP-borgerinitiativ opfordrer institutionerne i Den Europæiske Union og dens medlemsstater til at stoppe forhandlingerne med USA om det transatlantiske handels- og investeringspartnerskab (TTIP), og til at afvise ratificeringen af ​​Den omfattende økonomi- og handelsaftale (CETA) med Canada. ECI startede som et selvorganiseret initiativ for præcis et år siden (7. oktober 2014), efter at Europa-Kommissionen erklærede et officielt borgerinitiativ for uantageligt. Stop TTIP anfægter i øjeblikket denne afgørelse ved EU-Domstolen. ”

I Danmark er der blevet samlet 21.064 underskrifter, hvilket er 216 pct. af det nødvendige antal. Det er sket i et år med valg og mange andre emner på dagsordnen. Det har ikke været let at placere TTIP og CETA i det politiske landskab, men alligevel har vi nået over dobbelt så mange underskrifter, som behøves i et officielt ECI, og det er rigtig flot,” siger Charlotte Ryø fra Stop-TTIP i Danmark.

Kontakt: Press Team Stop TTIP

Danmark: www.stop-ttip.dk

Fotos her: https://www.flickr.com/photos/eci_ttip/

En video vil være tilgængelig fra 8. oktober på: https://www.youtube.com/user/ecittip

En ny underskriftindsamling ved navn “Europæisk Initiativ” er nu startet. Se www.stop-ttip.org

Share This