Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Maude Barlow, der netop har været i København og deltaget i TTIP-netværkets store konference på Christiansborg den 7. september, har lavet en rapport om Canadas erfaringer med handelsaftaler, der indebærer meget mere end bare handel.

 

Hun skriver som indledning til rapporten:

Denne korte rapport er en advarsel til de europæere, der bekymrer sig om folkesundheden, deres lokalsamfunds sammenhængskraft, den offentlige sektors fremtid og beskyttelsen af deres naturressourcer.

Maude Barlow er formand for Council of Canadians, en canadisk forbruger- og miljøorganisation. Maude er modtager af tolv æresdoktortitler samt mange priser, herunder Right Livelihood Award (kendt som “Alternativ Nobel”), som hun modtog i 2005. Hun har været seniorrådgiver om vand for den 63. præsident for De Forenede Nationers Generalforsamling og var leder af kampagnen for anerkendelse af vand som en menneskeret af FN. Hun er også forfatter til dusinvis af rapporter samt 17 bøger, herunder hendes seneste, Blue Future: Protecting Water for People and the Planet For­ever. Hun har i artier været aktiv i kampen for fair trade-aftaler i Canada og rundt om i verden.

Læs rapporten her

 

 

 

Share This