Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Den store konference, som TTIP-netværket afholdt den 7. september 2016, kan nu ses på Youtube.

Det første klip er med Maude Barlow fra Canada, som havde et nærmest chokerende indlæg om de handelsaftaler, som Canada har indgået (fx NAFTA), og deres mange konsekvenser: Massive sagsanlæg med krav om milliarderstatninger, udflytning af virksomheder, omdannelsen af landbruget til kæmpe fabriksvirksomheder, der styres af Monsanto med GMO og sprøjtemidler på dagsordnen. CETA og TTIP er lavet efter samme opskrift. Maude Barlow advarer mod CETA: Den er generalprøven på TTIP og kan medføre lige så store beføjelser til de store selskaber som TTIP.

Se videoen her  

Share This