Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

I februar godkendte Europa-Parlamentet CETA – handelsaftalen mellem EU og Canada.

Nu er turen kommet til de nationale parlamenter, herunder det danske Folketing. Trods mange forsøg på at stoppe angrebene på CETA, er der ikke noget, der tyder på, at modstanden er blevet mindre, og det er der gode grunde til.

Et nærmere kig på aftaleteksten – og de seneste erklæringer, der skulle berolige kritikerne og opnå støtte til aftalen – viser, at bekymringer over CETA er velbegrundede.

Bag PR-kampagnerne fra den canadiske regering og EU-Kommissionen for at sælge CETA som en “progressiv aftale”, forbliver den, hvad den hele tiden har været: et angreb på demokratiet, arbejdstagerne og miljøet.

Læs mere her: Myterne om CETA

 

Share This