Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stop-ttip.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Videoer om TTIP

13. maj 2015

Interessant video (på engelsk) om TTIP-implikationer, baggrund og regler for ISDS og meget andet.

https://youtu.be/8uWINN6llmE

 

5. maj 2015

Se her et meget informativt interview med Kenneth Haar, som forklarer, hvad TTIP og ISDS er for nogle størrelser, og hvilken indflydelse det kan få på mange dele af vores samfund.

https://youtu.be/oJRlhP7EmVI

6. februar 2015

TTIP forhandles i øjeblikket bag lukkede døre. Det vi ved, har vi udelukkende fra lækkede dokumenter. Vores folkevalgte politikere bliver ikke informeret om aftalen.

De senest lækkede dokumenter afslører, at de multinationale selskaber i fremtiden skal være med til at lave vores love. Det sker gennem et såkaldt Reguleringsråd, hvor ”big business” sidder med ved bordet sammen med de embedsmænd, der skal forhandle nye aftaler på plads. Først når loven er udformet, kommer den videre til politikerne. Se mere her:

 

18. november 2014:

Den danske handelsminister Mogens Jensen har gentagne gange påstået, at handelsaftalen med USA, TTIP, vil skabe masser af vækst og nye arbejdspladser. Ikke alle er dog enige med ham. Se mere her:

 

TTIP kampagnevideoer

Mange var begejstrede for de små TTIP-kampagnevideoer, der blev vist til TTIP-arrangementet den 24. Januar.

De er nu tilgængelige her:

1. Agir pour la Paix + D19-20, Belgien

 

  1. ATTAC Europa & 38 Degrees

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This